Dashcam Canggih Seperti ‘Jarvis’ Ini Curi Tumpuan Netizen

Dashcam Canggih Ini Curi Tumpuan Netizen. Dashcam sudah menjadi satu ‘barang wajib’ yang perlu ada di setiap jenis kenderaan kerana ia sangat membantu untuk merakam situasi-situasi penting semasa berada di atas jalan raya.

Baru-baru ini @BigIdeasMY telah berkongsi ciapan mengenai sebuah dashcam berkualiti yang mempunyai rakaman video jelas, sistem GPS dan sudut pandangan luas sesuai untuk pelbagai jenis kenderaan.

Tambahnya lagi, model dashcam DDPai Mola N3 ini merupakan antara yang terbaik yang ditawarkan di laman web Shopee. Ia boleh merakam video dengan resolusi Full HD 1600P & 30fps, sekaligus pengguna dapat melihat semula rakaman video dengan jelas serta lancar walaupun video dirakam pada waktu malam.

Di samping itu, dashcam DDPai Mola N3 turut dilengkapi dengan sistem GPS yang dapat menjejak lokasi pemandu serta boleh tunjuk pada skrin kelajuan kenderaan yang dipandu oleh pengguna jalan raya lain.

Dashcam

Dashcam ini juga boleh menyemak peta dengan menggunakan Google Maps yang terbina di dalam aplikasi telefon pintar dashcam tersebut.

Selain itu, antara fungsi menarik yang sangat berguna buat orang ramai ialah dashcam tersebut mempunyai rakaman pengawasan 24 jam. Jika ia tidak dapat mengesan sebarang pergerakan kenderaan, dashcam DDPai Mola N3 akan mula merekod selepas kereta dibiarkan selama 15 minit.

Dashcam

Dashcam DDPai Mola N3 hadir dengan dua pilihan versi, samada mempunyai GPS atau tanpa GPS. Orang ramai juga boleh dapatkan dashcam tersebut bersama-sama hardware kit atau tanpa hardware kit.

Bagaimana pula dengan harganya pula? Bersempena jualan 10.10 yang akan tiba tidak lama lagi, dashcam DDPai Mola N3 bakal ditawarkan dengan potongan harga 55% daripada harga asal.

Sumber: https://www.thevocket.com/seperti-jarvis-dalam-filem-iron-man-dashcam-canggih-ini-curi-tumpuan-netizen/

BACA: Tular wanita bukan Islam tapi suka pakai tudung

COMMENTS

Wordpress (0)