Detik Cemas Wanita Diekori’ Rapat Kereta Tidak Dikenali

Detik Cemas Wanita Diekori’ Rapat Kereta Tidak Dikenali.Terbaharu, seorang pengguna TikTok @nurfaatihahmaisarah telah berkongsi sebuah video memaparkan detik cemas yang dialaminya apabila dia dan rakannya diekori rapat sebuah kereta di Jalan Kuching, Kuala Lumpur.

Menerusi video tersebut, dapat dilihat Faatihah dan rakannya panik apabila menyedari keadaan tersebut. jika seseorang mengalami situasai sebegini ,tidak semua orang mampu bertenang .

Menurut Faatihah mengatakan mereka yang panik ketika itu tidak terfikir mahu memandu ke balai polis terdekat atau menghubungi polis.

Tambahnya, nombor plat kereta tersebut diingatinya dan mungkin akan membuat laporan polis hari ini. Video tersebut turut mendapat perhatian netizen.

@nurfaatihahmaisarahYANG LALU JALAN KUCHING PLEADE HATI HATI! KALAU KENA MACAMNI PLEASE JANGAN BERHENTI! ORANG KALAU NAK BUAT JAHAT DIA TAK FIKIR APA! ##fyp

♬ original sound – NurFaatihahmaisarah

kereta itu bukan sahaja mengekori kereta mereka tetapi juga turut menggunakan lampu tinggi dan menganggu penglihatan mereka.

@nurfaatihahmaisarahReply to @nuriffahfasihah_ part 2 ❤️ Thank you so much semua yang prihatin 😭❤️ sorry i emosi pagi pagi ni ##fyp

♬ original sound – NurFaatihahmaisarah

Mereka bernasib baik apabila ada pemandu lori yang baik hati mahu membantu mereka dengan menjauhkan kereta tersebut daripada mereka.

BACA: Isteri Geram Suami Masih Tesengih Selepas Ditangkap Khalwat

COMMENTS

Wordpress (0)