Kesian abam Polis, mati dalam penjara akibat difitnah merogol !!!

08/03/2021

Sy menangis teresak2 (walau sy cuba untuk tahan, hati sy jadi hati tisu ketika itu) apabila menerima berita kematian beliau. Dalam keadaan teresak2, sy katakan ... Read More

Artis popular kena tangkap khalwat lagi dirumah sendiri

20/03/2021

Artis wanita drama popular pula ditangkap khalwat kali ketiga dirumah sendiri.. Read More

Pengantin perempuan dah tak dara, lelaki ini mahu tuntut gantirugi kos perkahwinan

16/03/2021

Baru je lepas meraikan majlis perkahwinan sepasang suami dan isteri itu, keluarga pengantin lelaki tiba-tiba pertikaikan sama ada wanita ini masih lagi dara ataupun tidak. ... Read More

Senarai kategori yang akan terima bantuan raya RM250 hingga RM500

15/04/2022

Senarai kategori yang akan terima bantuan raya RM250 hingga RM500 Read More

Pesakit terkejut doktor jahit tangannya yang putus di kaki, ini alasan doktor…

12/03/2021

Sekumpulan doktor berjaya menyelamatkan tangan seorang pekerja yang putus ketika mengendali mesin di sebuah bengkel di China dengan menjahitnya di kaki. Pekerja tersebut, Xie Wei, ... Read More

KKM letak 6 syarat kalau nak balik raya tahun ini

21/03/2021

Kerinduan untuk pulang ke kampung meraikan hari raya Aidilfitri mungkin terubat jika orang ramai menunjukkan kepatuhan tinggi kepada prosedur operasi standard (SOP) secara berterusan. Menurut ... Read More

Huru-hara Israel terima roket bertali arus dari Bridged Al Qassam

11/05/2021

Rejim Israel membunyikan siren di seluruh Baitulmaqdis, terutama penempatan haram Yahudi, susulan serangan yang dilancarkan dari Semenanjung Gaza. Read More

Impian pakai X50 berkecai, budak delivery henjut 180km/j sampai total loss

11/03/2021

Bagi pembeli kereta pastinya teruja apabila tiba masa ‘Delivery Day’ kereta baru yang diidamkan sejak sekian lama Namun bukan semuanya berakhir dengan kereta selamat sampai ... Read More

Rasa stik daging emas Salt Bae akhirnya Chef cerita hal sebenar selepas di kecam

07/12/2021

Rasa stik daging emas Salt Bae akhirnya Chef cerita hal sebenar selepas di kecam Read More

Gempar!!! Anggota polis ditemui mati tergantung atas pokok

04/06/2021

Seorang anggota polis ditemui mati tergantung di atas pokok di tepi sungai berhampiran Taman Kanak-Kanak, Kota Tinggi di sini semalam. Mayat anggota berpangkat Koperal itu ... Read More

Jumpa emas depan rumah, namun kegembiraan hanya seketika….

08/03/2021

Emas jumpa dalam tanah sendiri tapi tak boleh ambik. Sebabnya..... Read More

[Video] Panas !!! Pertandingan bogel beramai-ramai di ibukota, peserta ditahan

05/04/2021

Berbogel beramai-ramai. Itu tindakan sekumpulan wanita yang melakukannya di sebuah penthouse di sini, baru-baru ini. Natijahnya, semua mereka ditahan pihak berkuasa selepas rakaman video memaparkan ... Read More

Semakin ramai lelaki melayu suka Amoi, ini sebabnya….

11/03/2021

Semakin ramai pasangan kahwin campur kaum di Malaysia pada kebelakangan ini. Ini disebabkan negara kita adalah satu negara yang berbilang kaum yang hidup dengan harmoni. ... Read More

Selepas tular ikan siakap harga kayangan ,pemilik restoran tampil perjelaskan

04/11/2021

Saya sudah menerangkan kepada pelanggan bahawa ikan tersebut biasanya tidak dijual Read More

Viral guru tadika “campak” budak, tukang rakam pula yang kena buang kerja

27/03/2021

Perkembangan terkini mengenai kes cikgu menolak dan mencampak murid lelaki di sebuah pusat pendidikan di Shah alam. Guru praktikal yang membuat rakaman video dalam kelas ... Read More

Wanita melayu ini kongsi pengalaman “pelik” kahwin dengan Negro

13/03/2021

Perkahwinan campur dalam masyarakat kita bukanlah perkara asing lagi. Cuma cara penerimaan sahaja yang kadang-kadang berbeza. MentaIiti rakyat kita kadang-kadang memandang hin4 kepada pasangan yang ... Read More

Rentas negeri hanya dibenarkan selepas minggu kedua Aidilfitri? Ini alasannya….

24/03/2021

Biarpun Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 2.0 yang mula dilaksanakan sejak 13 Januari lalu sudah pun ditukarkan statusnya kepada PKP Bersyarat dan PKP Pemulihan, rentas negeri ... Read More

Viral video warga emas kecewa dihalang solat jumaat, “Aku orang Islam, mu jawab dengan Allah”

14/03/2021

Umum sedia maklum bahawa ketika ini banyak kekangan berkenaan perhimpunan ataupun aktiviti berkumpulan terpaksa dihadkan kerana bimbang penularan pandemik yang masih berada di dalam lingkungan ... Read More

cikgu boleh dihukum sekiranya berleter terhadap murid ?

22/11/2021

Sebagai ingatan kepada cikgu-cikgu terutamanya sekolah rendah yang bakal memulakan sesi persekolahan secara bersemuka penuh Read More