[VIDEO] Nampak ‘Benda’ Melintas Masa Akad Nikah, Pengantin Wanita Tiba-Tiba Meracau

Nampak ‘Benda’ Melintas Masa Akad Nikah, Pengantin Wanita Tiba-Tiba Meracau.

Setiap pasangan yang bercinta sudah pastinya mempunyai impian untuk menghalalkan perhubungan tersebut dan hidup bersama buat selama-lamanya.

Perancangan yang rapi perlu dilakukan oleh kedua-dua pihak bagi memastikan majlis pernikahan berjalan dengan lancar.

Namun, seperti video dikongsi seorang gadis dari negara Indonesia, dikenali sebagai Sulissetiyawati86 di laman TikTok memaparkan satu kejadian ‘aneh’ yang menimpa pengantin wanita.

@sulissetiyawati86tengah ijab kabul ,ada bayangan lewat di atas ceweknya,kira kira kenapa ya man teman

♬ suara asli – Mami Aurellia

Menerusi video tersebut, pengantin wanita itu dilihat secara tiba-tiba meracau ketika Tok Kadi membaca doa sebelum dia ditenangkan oleh lelaki yang berada di sebelahnya.

Tengah ijab kabul, ada ‘benda’ lalu atas kepada pengantin perempuan. Kenapa ya?

Keadaan di situ menjadi cemas dan pemilik video tersebut mendakwa terlihat kelibat yang melintas di atas kepala pengantin wanita. Video tersebut bagaimanapun, meraih pelbagai respon daripada netizen yang ingin mengetahui punca kejadian tersebut.

Menjengah ke ruangan komen, terdapat netizen yang mendakwa ‘benda’ tersebut mungkin dihantar oleh bekas kekasih wanita ini gara-gara putus cinta. Namun, ketika artikel ini ditulis tiada info lanjut berhubung kejadian ini.

Sumber: https://ohbulan.com/video-nampak-benda-melintas-masa-akad-nikah-pengantin-wanita-tiba-tiba-meracau-macam-kena-sampuk

BACA: Zaskia Gotik nafi gosip Hubungan bersama suami retak

COMMENTS

Wordpress (0)