Viral Founder muda Beli Alphard Cash, Longgok Duit Atas Meja je…

Viral Founder muda Beli Alphard Cash, Longgok Duit Atas Meja je…Seperti yang semua sedia maklum, berniaga merupakan salah satu pekerjaan yang membuka banyak peluang pendapatan.

Jika berusaha keras, tidak mustahil seorang peniaga boleh mencapai apa sahaja yang diimpikannya.

Seperti video tular di laman sosial ini, seorang founder yang baru berusia 18 tahun mampu membeli dua buah MPV Alphard bernilai keseluruhan RM600,000 secara tunai.

Menerusi video tersebut, Ayunie meluahkan rasa syukur dengan rezeki yang diperolehinya itu. Dia sama sekali tidak menyangka mampu membeli dua buah MPV sekaligus ketika negara sedang dilanda pandemik.

Founder

Seperti yang semua sedia maklum, berniaga merupakan salah satu pekerjaan yang membuka banyak peluang pendapatan. Jika berusaha keras, tidak mustahil seorang peniaga boleh mencapai apa sahaja yang diimpikannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOSS OF VITAMILK (@ayunieso_)

Dalam video berdurasi lebih kurang seminit itu, Ayunie dilihat mengeluarkan cash dan meletakkannya di atas meja. Jelasnya, wang tersebut adalah hasil jualan produknya sebanyak 1.1juta botol yang laris dalam masa 30 minit sahaja. Fuh!

Menurut founder cantik ini, sebuah MPV adalah untuk kegunaan dirinya manakala sebuah lagi untuk dihadiahkan kepada seseorang. Namun, dia tidak mendedahkan siapakah penerima bertuah itu.

Sumber: https://ohmedia.my/trending/viral-founder-18-tahun-beli-alphard-cash-longgok-duit-atas-meja/

BACA: Bekas kakitangan Jabatan Agama direman kes seleweng lebihan gaji

COMMENTS

Wordpress (0)