Wajah Polis PBB Berhijab Indonesia Buat Ramai Jejaka Cair

Wajah Polis PBB Berhijab Indonesia Buat Ramai Jejaka Cair.Terbaharu, viral di serata laman media sosial apabila seorang wanita berhijab dari Indonesia merupakan salah seorang anggota polis United Nations.

Menarik perhatian ramai lagi adalah wanita yang bernama Hikma Nursya ini mempunyai raut wajah yang cantik dan ayu seperti seorang pelakon filem!

Berusia 25 tahun dan berasal dari Yogjakarta, Hikma kini sedang bertugas sejak bulan Jun lalu di bawah United Nations yang berkapalan di Bangui, Afrika.

Wajah Polis PBB Berhijab Indonesia Buat Ramai Jejaka CairMemiliki pengikut seramai 65 ribu di laman Instagram menjadikan beliau lebih dikenali ramai dan beliau juga sering berkongsikan gambar ketika bertugas.

Bukan itu sahaja, dengan mempunyai wajah yang cantik sebegini dan pekerjaan yang sangat mencabar boleh memberikan inspirasi buat wanita di luar sana supaya berani dalam mencuba sesuatu yang baharu bukan?

Wajah Polis PBB Berhijab Indonesia Buat Ramai Jejaka Cair

MAHIR MENGGUNAKAN SENAPANG

Wajah Polis PBB Berhijab Indonesia Buat Ramai Jejaka Cair
Bukan calang-calang polis, Hikma juga berkemahiran menggunakan senjata api. Beliau turut berkongsikan video dimana beliau sedang menjalani latihan penggunaan senjata api di Instagramnya.

Jadi, cair tak hati semua jejaka di luar sana?

Baca juga:“Maryam Sendiri Cakap ‘Sad’” – Mawar risau anak selalu mengadu lepas bercuti dengan Fizo

COMMENTS

Wordpress (0)