Wanita ditemui mati di kubur ayahnya kerana minum racunnya, puncanya….

Wanita ditemui mati di kubur ayahnya kerana minum racunnya, puncanya. Seorang mahasiswa berusia 23 tahun ditemui meninggal dunia bersebelahan makam bapanya selepas meminum racun.

Teguk racun di kubur ayah

Menurut penjaga kubur, ketika kejadian mangsa dilihat sedang meneguk botol seperti teh, namun bau cecair itu agak tidak menyenangkan.

“Mangsa kebelakangan ini sering berdiam diri di kubur ayahnya, bahkan kerap tertidur di sana.”

“Sebelum ini dia pun nak bunuh diri, tapi hasratnya diketahui ibu dan adik beradiknya. Tapi, dia cari peluang lagi untuk berbuat demikian dan akhirnya selepas kawasan kubur sunyi dia meneguk racun itu sewaktu ibunya tiada.”

Wanita ditemui mati di kubur ayahnya kerana minum racunnya, puncanya….

Tertekan lepas disahkan hamil

Memetik laporan Bogor Daily, mangsa yang dikenali sebagai Novia Widyasari Rahayu mengalami tekanan selepas disahkan mengandung akibat diperkosa lelaki yang juga merupakan seorang angota beruniform dan diminta menggugurkan kandungannya.

“Mangsa telah dibawa ke sebuah penginapan oleh kekasihnya dan telah dipaksa makan ubat sehingga dia tertidur… selepas 4 bulan kejadian, Novia disahkan hamil.”

Belum sedia kahwin, lelaki minta gugur kandungan

Walaubagaimanapun, berita kehamilan itu telahpun dimaklumkan oleh keluarga pihak lelaki, namun pihaknya enggan mereka berkahwin hanya kerana anak lelakinya belum bersedia dan meminta agar kandungan digugurkan.

BACA:

Isi lain macam, orang ramai dinasihat elak beli sardin jenama ini

Cara mohon bantuan Laptop percuma bagi tahun 2022

Gel Silica : Ini 4 fungsi sebenar yang ramai orang salah faham